Velg ditt språk:

Norsk Dansk English

Total Waste Management (TWM)

Som en del av Norsk Gjenvinning-konsernet tilbyr IBKA en totalløsning for avfallshåndtering. Det betyr at du kun trenger én leverandør for å få dekket bedriftens behov for avfallsløsninger.

Ved å velge en totalløsning fra IBKA, slipper man å forholde seg til flere selskaper, kontaktpersoner, fakturerings- og rapporteringsrutiner. Man får en bedre totaloversikt, hvilket vil øke forutsetningene for høyere effektivitet og forbedring av bedriftens avfallshåndtering. 

Noen av elementene som inngår i våre TWM-løsninger:

  • Komplett løsning for alle typer avfall - inklusive farlig avfall
  • En kontaktperson
  • Gjennomgående program for merking av utstyr, avfallsrom mv.
  • Kundeservice med oversikt over alle tjenester og løsninger
  • Samlefaktura
  • Komplett rapportering, statistikk og dokumentasjon
  • Tilgang på rådgiver for Miljørevisjon, compliance, optimalisering mv.

 

Klikk på bildet for å se illustrasjonen av en TWM-løsning.

Klikk på bildet for å se illustrasjonen av en TWM-løsning.

Vi er en del av Norsk Gjenvinning-konsernet

IBKA samarbeider med de andre selskapene i Norsk Gjenvinning-konsernet for å gi din bedrift de tjenestene man trenger for å utføre en miljøriktig og kostnadseffektiv avfallshåndtering. Under kan du lese om de ulike tjenestene vi tilbyr i våre TWM-løsninger:

Servicetjenester

Våre servicetjenester innen beredskap, opplæring, support og rapportering er utviklet for at våre kunder skal få en enklere hverdag med bedre kontroll. Disse tjenestene bidrar til å oppnå en vellykket avfallshåndtering i bedriften.

Avfallsløsninger

Hos oss får du utstyr utviklet for å møte alle krav og behov knyttet til avfallshåndtering og kildesortering. Det er tatt hensyn til størrelse, design, materialvalg og utforming for at utstyret skal passe inn og dekke alle kundebehov.

Andre tjenester

Norsk Gjenvinning-konsernet består av mange selskaper med spesialisering på ulike områder innen avfallshåndtering. I samarbeid med de andre selskapene i konsernet tilbyr vi en totalløsning der du kun forholder deg til IBKA som leverandør.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om Total Waste Management (TWM) - totalløsning for avfallshåndtering?
Fyll ut kontaktskjemaet under og vi vil ta kontakt med deg så fort vi har anledning.Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.