Velg ditt språk:

Norsk Dansk English

Andre tjenester

Norsk Gjenvinning-konsernet består av mange selskaper med spesialisering på ulike områder innen avfallshåndtering. I samarbeid med de andre selskapene i konsernet tilbyr vi en totalløsning der du kun forholder deg til IBKA som leverandør.

Masser

Vårt søsterselskap, Norsk Gjenvinning m3, har flere massemottak og deponier som kan ta i mot ulik grad av ren eller forurenset masse. Dette sikrer lovlig og miljøriktig håndtering av forurensede masser.

Metaller

IBKA kan, i samarbeid med Norsk Gjenvinning Metall, hente eller få levert metaller til et av anleggene for å få de gjenvunnet. Det er satset stort på å industrialisere behandlingen av metaller på anleggene.

Riving

I samarbeid med vårt søsterselskap R3 utfører vi alle typer rivingsoppdrag. Fra selektiv riving av mindre konstruksjoner til helriving av bygg for entreprenører, offentlig sektor, annet næringsliv og privat.

Sikkerhetsmakulering

IBKA tilbyr makuleringstjenester i samarbeid med Norsk Makulering, et annet selskap i Norsk Gjenvinning-konsernet. Makuleringstjenestene innebærer sikker makulering, datasletting og destruksjon.

EE-avfall

EE-avfall er utrangerte elektriske eller elektroniske produkter. For å unngå skade på miljø og helse, er det opprettet innsamlingspunkter der både privatpersoner og bedrifter kan levere EE-avfall gratis.

 

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om Total Waste Management (TWM) - totalløsning for avfallshåndtering?
Fyll ut kontaktskjemaet under og vi vil ta kontakt med deg så fort vi har anledning.Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.