Velg ditt språk:

Norsk Dansk English Svenska

HMS

Helse, miljø og sikkerhet er alltid i fokus i selskapet og svært viktig for oss i IBKA. Vi skal unngå skader til enhver tid, og våre medarbeidere skal være trygge på jobben. Derfor sier vi i IBKA at sikkerhet ikke er en prioritet, men en verdi. HMS-arbeidet har til hensikt å skape sikre og sunne arbeidsplasser, verne om ytre miljø og beskytte eiendom.

Sertifiseringer

IBKA er sertifisert i overensstemmelse med ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 og ISO 29001:2010 (DK) og prekvalifisert hos Achilles (JQS, NCE, FPAL), IPEM JQS og IS Networld. I tillegg er vi medlem av European Water Jetting Institut (EWJI). I vårt daglige arbeid har vi høyt fokus på kontinuerlig forbedring, utvikling og effektivisering av våre prosesser og risikovurderinger i alle faser av verdikjeden.

Sikkerhet

Arbeidsmiljø, sikkerhet og miljø er en integrert del av IBKAs filosofi for «Høy Risiko Arbeider» innenfor «Industriell Rengjøring». Sikkerhetsarbeidet starter som en personlig holdning; nøye planlagte metoder kombinert med både erfarne operatører og god organisert sikkerhet ute på site. Vi i IBKA er forpliktet til kontinuerlig forbedring av helse og sikkerhet for våre ansatte og for ansatte hos underleverandører som er engasjert på våre arbeidsplasser. HMS-relaterte data samles, aggregeres på gruppenivå og overvåkes forløpende opp mot våre målbare KPIer.

Miljø

Vi støtter en forebyggende tilnærming til miljøutfordringer, tar initiativ til å fremme et større miljøansvar og oppfordrer til utvikling og etablering av mer miljøvennlig teknologi. Vi er bevisste på å hjelpe våre kunder med å velge løsninger som vil redusere den negative miljøpåvirkningen.

Våre sertifikater

ISO 14001:2015:
Last ned sertifikat som PDF

ISO 9001:2015:
Last ned sertifikat som PDF

ISO 45001:2018:
Last ned sertifikat som PDFDu kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.