Velg ditt språk:

Norsk Dansk English Svenska

Om IBKA

IBKA er en av Skandinavias ledende selskap innen industriell rengjøring, tørr- og våtsuging, høytrykksspyling og avfallshåndtering.

Vi bistår alle kundegrupper, men har vårt hovedfokus mot kjemisk prosessindustri, gass- og oljeraffinerier, metall og jernverk, fjernvarme samt kommuner og offentlige etater. 

IBKA leverer prosjekter og løpende tjenester i hele Skandinavia og Storbritannia. Selskapet har en omsetning på 300 millioner kroner i 2019 og med mål om videre vekst. 

IBKA er en operasjonelt drevet organisasjon hvor sikker jobbgjennomføring danner grunnlaget for all aktivitet. Alle oppdrag utføres etter markedets strengeste HMS-krav. Fokuset ligger på rådgivning og kvalitet, uten at det går på kompromiss med effektiviteten. Målet er alltid å levere størst mulig grad av oppetid på prosesskapasitet for våre kunder. 

IBKA er en del av Norsk Gjenvinning-konsernet, som er Norges største aktør innenfor gjenvinning og miljøtjenester. Årlig samler konsernet inn 1,5 millioner tonn avfall fra mer enn 44 000 kunder. I 2018 hadde Norsk Gjenvinning 1 200 medarbeidere og en omsetning på 4 milliarder kroner.

 

Karriere

IBKA er i sterk vekst, og har stadig behov for nye dyktige kollegaer.


Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.