Velg ditt språk:

Norsk Dansk English

Om IBKA

Som en del av Norsk Gjenvinning-konsernet, er IBKA en etablert aktør i Norge, Danmark og Storbritannia. I 2018 ble alle industri- og offshoretjenester i Norsk Gjenvinning-konsernet samlet under IBKA-navnet, og all aktivitet i Skandinavia og Storbritannia går inn i IBKA Gruppen.

Den samlede enheten består av nærmere 140 ansatte, 75 kjøretøy, masse spesialutstyr med lokale ledere i Danmark og Storbritannia. IBKA har et bredt spekter av spesialutstyr for å utføre tjenester innenfor håndtering av farlig avfall, olje og kjemikalievern, arbeid i nitrogenatmosfære, sirkulasjonsrens, tankrengjøring og rengjøring med tørris.

Industri- og offshoretjenestene i Norsk Gjenvinning-konsernet lå tidligere under Norsk Gjenvinning Industri. I 2018 skiftet Norsk Gjenvinning Industri navn til IBKA Norge AS, mens ledelsen og eierskapet av IBKA i Danmark og Storbritannia ble lagt under IBKA Norge AS

 

Om Norsk Gjenvinning-konsernet

Norsk Gjenvinning ble etablert i 1926 og er i dag markedslederen i det norske gjenvinningsmarkedet. Konsernet samler årlig inn ca. 1,8 millioner tonn avfall fra næringslivet og produserer resirkulerte råvarer som selges i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr konsernet husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Konsernet har ca. 40 anlegg og ca. 1 200 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England, og omsetter årlig for ca. 4 milliarder kroner.

Om Summa Equity

Summa Equity ble etablert i 2016 og stengte sitt første fond i februar 2017 på SEK 4,5 milliarder kroner. Summa investerer i Nordiske selskaper som har langsiktig vekstpotensial drevet av sterke megatrender innen temaene Ressursknapphet, Energieffektivitet, Demografiske Endringer og Teknologidrevne virksomheter. Mer informasjon på http://summaequity.comDu kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.