Velg ditt språk:

Norsk Dansk English Svenska

Rørinspeksjon og rørfornyelse

Vi tilbyr både rørinspeksjon og rørfornyelse, begge en rask og effektiv måte å finne eller forbedre et problem på uten å måtte grave.

Har du vond lukt i huset, mistanke om lekkasje eller tette rør? Da kan rørinspeksjon være løsningen. Rørinspeksjon gjøres med kamera som styres inn i rørgater og kanaler, slik at vi får kartlagt lekkasjer, forstoppelser, traséer og generell tilstand på og i rørene.

I kommunalt avløpsnett oppstår det ofte fettavleiringer i rørene. Ved å spyle rørene med varmt vann opp mot 70 grader, får vi løst opp fettet på en helt annen måte enn å spyle med kaldt vann.

Rørfornyelse er et kostnadseffektivt og miljøriktig alternativ til å bytte gamle rør, og det er aktuelt både for drikkevannsledninger og kloakkrør. Først kartlegges tilstanden på de gamle rørene, så trekkes nye rør på innsiden av de gamle – enkelt og greit. Fordelene med rørfornyelse er at man unngår graving og større inngrep i infrastrukturen. Det er dessuten kostnadsbesparende. Kvalitetsmessig er det også like bra som å skifte ut med nytt rørsystem.

Aktuelt for:

  • Næringseiendommer
  • Privatboliger
  • Borettslag
  • Bygårder
  • Nybygg og rehabilitering
Dersom det gjelder flere tjenester, kryss ut de det gjelder
Ønsker du å sanere en oljetank?

Gå til en egen side for info og bestilling


Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.
Spyling og rørtjenester

Spyling av rør

Med effektivt utstyr kan vi åpne tette rør og avløp. Har du en tett vask eller et tett toalett? Eller kanskje kjenner du kloakklukt i huset?

Rørinspeksjon og rørfornyelse

Vi tilbyr både rørinspeksjon og rørfornyelse, begge en rask og effektiv måte å finne eller forbedre et problem på uten å måtte grave.